Lust och Fägring

För dig som vill uppleva mer...

Kundkommentarer kring tantramassagen

Tack för en underbart skön behandling! Blev faktiskt positivt överraskad när du öppnade dörren. Fick en bra feeling, om det var din karisma eller ditt vackra leende. Massagen var helt underbart skön och sensuell. Jag finner inga ord på den känslan jag upplevde. Reflekterade lite under min hemresa och jag kände mig positiv och varm. Trött men med en helt underbar känsla inombords. Helt klart den bästa massagen jag provat på! Återkommer mer än gärna!

Var lite vimmelkantig på hemfärden men känner mig energisk nu.

Det var en fantastisk behandling du erbjuder. Man känner sig verkligen trygg och ompysslad. Ditt program upplevde jag som väldigt väl genomarbetat. Det bjöd på lugna fina beröringar som då och då övergick i att känna hisnande upplevelser. Vid tillfällen kändes det som jag svävade i luften uppfylld av njutning. Hur som helst, sessionen med dig var otroligt avslappnande, skön och fantastisk. Jag skulle kunna använda hela mitt register av superlativ för att beskriva upplevelsen.

En spännande, lustfylld, kittlande men väldigt avslappnande massage. Faktiskt lite märkligt att det kan bli så samtidigt. Har funderat på hur jag tror det skulle vara om det var någon annan än just du som masserar. Du är ju ändå lite speciell. Helt klar en häftig upplevelse!

Välkommen att boka - och skapa din egen upplevelse!

Besöken hos dig är verkligen något jag uppskattar! Ditt mjuka, lugna, trygga, behagliga öppna sätt att vara och ditt generösa sätt att ta emot mig när jag kommer till dig är underbart. Det är väldigt lätt för mig att känna mig välkommen, avkopplad och speciell i din närvaro. Du har en gåva, du har kunskap och du förenar dem på ett sätt som jag verkligen uppskattar.

Du ger så otroligt mycket av dig själv, jag förstår inte var du får kraft, energi och empati ifrån. Jag är ju trots allt bara en kund, men jag känner mig behandlad som om jag vore den enda i världen som du ägnar din förmåga åt. Det är en fantastisk upplevelse och det ger en härlig känsla som sitter kvar i kropp och själ i dagar!

TACK! Jag hade en magisk stund igår. Jag är mycket imponerad av din kunskap men framförallt av din närvaro. Din närvaro gör att detta blir magiskt och inte "bara" toppen! Kram från en avslappnad och nöjd kund.

Tack för en mycket skön upplevelse! Jag har väntat ett tag med att höra av mig, för jag ville se vad som hände med känslan. Den är bestående, mycket rofyllt njutningsfull. Vill verkligen lära mig ge detta! Har inget emot att få uppleva den själv igen heller! :-)

Jag har varit på tantramassage i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och även testat detta utomlands. Måste varmt rekommendera Marie då hennes massage toppar min lista! En stor anledning till det är att Marie verkligen vet vad hon gör, är otroligt seriös och sätter kunden i fokus. Därför vill jag rekommendera henne både till er som testat tantra på andra ställen och till er som är förstagångsbesökare.

Välkommen att boka - och skapa din egen upplevelse!